Over Maritime by Holland

De maritieme sector is voor veel mensen een onbekende wereld. En dat is zonde. Het is namelijk een sector met ontzettend veel baankansen en mogelijkheden om te groeien.

Groeien kan je zowel binnen het vakgebied van jouw keuze als bij één van de andere maritieme onderdelen. Als je eenmaal gekozen hebt voor deze bijzondere sector kun je bij alle twaalf verschillende onderdelen terecht. Van de havens en de marine heb je vast al eens gehoord, maar wist je dat er in Nederland ook heel veel leuke bedrijven zijn op het gebied van offshore, maritieme toeleveranciers, scheepsbouw, zeevaart, waterbouw, maritieme dienstverlening en kennisinstituten, binnenvaart, jachtbouw/watersport industrie en visserij. Er zijn dus veel meer kansen dan je van tevoren zou verwachten. Dat komt onder andere doordat de maritieme sector al lang bestaat. Iedereen is erg trots op het werk wat hij of zij doet, maar ze schreeuwen dit niet van de daken. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.

Deze website wordt beheerd door het bureau van de Stichting Nederland Maritiem Land, en is mede mogelijk gemaakt door de Samenwerkende Maritieme Fondsen, de leden van Nederland Maritiem Land en de partners. De informatie op de site is bedoeld om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor een opleiding, stage of baan in de maritieme sector.

Adresgegevens

Nederland Maritiem Land
Willemswerf
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam
T: 010-7470076
E: info@maritiemland.nl