Banen en stages

Werken in de maritieme wereld is samenwerken met collega's die trots zijn op wat ze doen. In een grote en innovatieve wereld, waarin Nederland al jaren vooroploopt. Vind hieronder je weg naar alle maritieme banen, stages en traineeships.

Vacatures, stages en traineeships

Weet je al wel ongeveer waar je naar op zoek bent, dan vind je je volgende stageplek of baan in de Maritieme Vacaturebank, dé banensite voor de maritieme sector. De banen variëren van nautisch (varend en niet-varend), offshore, logistiek, technisch tot administratieve en commerciële functies. Ook op Talent Gezocht vind je veel verschillende soorten vacatures, stages en traineeships. Indeed biedt een verzameling van allerlei vacaturebanken. Ook hier kun je zoeken op maritiem.

Succesvol starten in de maritieme sector

Er zijn volop stages en traineeships in de maritieme sector. Ontdek hieronder de kansen bij een paar van de meest toonaangevende maritieme bedrijven in Nederland:

Maritieme ambassadeurs

Volg onze maritieme jongerenambassadeurs voor een kijkje achter de schermen. Ze volgen zelf een maritieme studie en leiden je graag rond in de maritieme wereld. Zo bezoeken ze regelmatig bedrijven en ontmoeten ze allerlei maritieme collega’s.
Naar de ambassadeurs