Contact

Wil jouw bedrijf, instelling of school samenwerken met Maritime by Holland? Of heb je leuke tips of aanvullingen voor de website? Dan horen we dat graag! Hier vind je hoe je contact met ons kan opnemen.

Voor scholen

Biedt jouw kennisinstituut een maritieme studie aan die nog niet op onze website staat? Staat de school, open dag, proefstudeerdag of meeloopdag niet online? Moet er iets aangepast worden of heb je een aanvulling? Of wil je weten wat er mogelijk is qua samenwerken?

Mail dan naar info@maritiemland.nl of vul het contactformulier onderaan de pagina in.

Voor bedrijven

We vinden allemaal dat de maritieme sector de mooiste sector van Nederland is. Toch is het helaas een vrij onbekende sector. Dat willen we via deze website en de inzet van de maritieme jongerenambassadeurs graag veranderen. En daar kunnen we de hulp van jouw bedrijf goed bij gebruiken!

Samenwerking

De maritieme jongerenambassadeurs zijn de afgelopen jaren bij verschillende bedrijven langs geweest. Ze filmden daar de verschillende beroepen en ook mooie, duurzame oplossingen. Lijkt het jou interessant om de ambassadeurs op bezoek te krijgen? Mail dan naar Manuëla Zorgdrager, coördinator van de maritieme jongerenambassadeurs.

Maritieme avonturen

Echte verhalen uit het maritieme werkveld overtuigen jongeren om te kiezen voor de sector. Een verzameling van die verhalen vind je op de pagina Maritieme avonturen. Heeft jouw bedrijf gave verhalen die we kunnen delen op onze website? Stuur ze door!

Contact

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Onderwerp*
Bericht*

Andere ideeën?

Heb je andere ideeën en tips? Laat het ons weten.