10.05.2019

Een jaar YMR – alleen maar mooie activiteiten!

Een jaar YMR – alleen maar mooie activiteiten!
Grote cruiseschepen, snelle reddingsboten en heel veel containers bij elkaar. Je hebt het vast allemaal wel eens gezien in de haven. Maar hoe zien die schepen er van binnen uit? En hoe werkt een containerterminal? Dat zijn vragen die ik mezelf vaak genoeg heb gesteld. Vorig jaar zag ik de advertentie over YMR’s met de mogelijkheid om de maritieme sector nog beter te leren kennen. Samen met Jesse, Marijn en Mick was ik uitgekozen om dit jaar de sector te promoten onder jongeren. Echt een super mooie kans!

Tot nu toe vind ik het heel leuk om dit ambassadeurschap uit te voeren. Wij zijn namelijk bij allerlei bedrijven en evenementen geweest waar ik anders niet snel zou komen. Zo hadden wij de primeur om het Maritime Awards Gala te filmen voor de Facebookpagina. Tijdens het gala konden we met directeuren van grote bedrijven als Marin en Damen praten. Dat was natuurlijk heel uniek en een mooie kans om een bezoekje aan het bedrijf te regelen!

Afgelopen maanden hebben we een aantal maritieme beurzen bezocht, waar we filmpjes en blogs over gemaakt hebben. Zo kunnen we specifieke onderwerpen belichten en op social media uitleg geven. Niet alleen leuk voor onze volgers, want zelf heb ik er ook veel van geleerd!

Als YMR krijgen we exclusieve kansen om bijzondere bedrijven te bezoeken. Zoals meevaren op een marine- en binnenvaartschip en achter de schermen kijken bij Marin. Uiteindelijk promoten we onze ervaringen op Facebook en Instagram in de hoop anderen enthousiast te maken ook bij deze sector te komen. Voor mij staat er nog een leuk programma te wachten, maar de zoektocht naar nieuwe YMR’s is in volle gang. Wil jij ook de kans krijgen om deze mooie activiteiten te doen en zou je een jaar YMR willen zijn? Klik hier voor meer informatie en meld je aan!

Recent nieuws