20.04.2021

Ben jij een ketelbinkie of zeekadet in de dop?

Ketelbinkie of zeekadet?
Ben jij 8 jaar of ouder en heb jij één of meer zwemdiploma’s ? Ben jij gek op varen en alles wat daar mee te maken hebt? Kom dan naar het zeekadetkorps in Rotterdam. Want bij het zeekadetkorps kun je al leren zeilen in een optimist vanaf 8 jaar.

Je begint eerst met leren wat je moet weten om te zeilen en nog veel meer andere dingen. Intussen ga je als het mooi weer is al met kadetten en/of een instructeur mee om te zeilen in een vlet als het weer het toelaat. Als je het een beetje onder de knie hebt, mag je het onder begeleiding zelf gaan proberen in een Optimist. Bij het zeekadetkorps Rotterdam hebben wij op moment 3 Optimisten.

Natuurlijk leer je nog veel meer. Als Ketelbinkie ga je veel leren over onder andere het weer, schiemannen, morse, maar je gaat ook knutselen en kleuren. Je leert superleuke dingen waar je bijvoorbeeld een spreekbeurt over kunt houden. Kom je een keer kijken aan boord ? Wij zijn er elke zaterdag vanaf 10.30 uur. Draai een keer een dagje mee. Via de Rotterdampas, of straks via het zomerpaspoort. Heb je die niet? Geen probleem.. Stuur een mailtje naar info@zkkrotterdam.nl. We zien je graag komen.. Met het gevaar dat je straks niet meer weg wil.

Recent nieuws