Maritieme Jongerenambassadeurs

De maritieme sector is nog deels onbekend onder jongeren. Gemiste kans, omdat de sector veel mogelijkheden biedt voor alle opleidingsniveaus. De Maritieme Jongerenambassadeurs brengen de sector naar jou toe door middel van hun enthousiasme en ervaring.

Wat is en wat doet een Maritieme Jongerenambassadeur?

Een Maritieme Jongerenambassadeur is een student of Young professional in de Maritieme sector. De ambassadeurs bestaan uit een klein groepje van circa 4 jongeren. Zij voelen zich helemaal thuis in de maritieme sector en delen hun enthousiasme met jongeren en scholieren. Dit doen ze door allerlei verschillende maritieme bedrijven te bezoeken, en foto's, filmpjes en vlogs te maken. Ze geven hierdoor hun maritieme (school)carrière een boost.

De ambassadeurs gaan een jaar lang de maritieme sector promoten. Ze gaan onder andere bezoeken/deelnemen aan meerdere maritieme evenementen, ze gaan de mooiste maritieme bedrijven bezoeken en ze brengen de maritieme sector onder de aandacht op beurzen. Ook gaan ze langs bij basisscholen en middelbare scholen om hun enthousiasme en ervaring over en in de maritieme sector te delen met jongeren/scholieren. En dit doen ze om andere jongeren enthousiast te maken voor een maritieme opleiding en carrière. Je kan ze volgen op Facebook,Instagram en op deze website, maar ook live tijdens maritieme evenementen. Bij het netwerken, interviewen en vloggen worden de ambassadeurs ondersteund door een professioneel communicatieteam. Naast een kijkje achter de schermen, krijgen de ambassadeurs een geweldige introductie binnen de sector en bouwen ze binnen een jaar een uitgebreid netwerk op.

Meer informatie over de ambassadeurs bevindt zich onder deze tekst.
Zie je als bedrijf een samenwerking met de maritieme jongerenambassadeurs wel zitten? Neem dan contact op met Manuëla Zorgdrager via manuela@maritiemland.nl en 010-7470076.

Maritieme Jongerenambassadeurs 2022/2023

Maritieme Jongerenambassadeurs 2020/2021

Op de hoogte blijven

Je kan de ambassadeurs volgen via Instagram, Facebook en YouTube. Ze gaan bijvoorbeeld bij verschillende bedrijven langs om daar innovatieve oplossingen en gave werkplekken te filmen.

In het schooljaar van 2021/2022 zijn Gabriëla, Wessel, Juliëtte, Cor en Alicia onze maritieme jongerenambassadeurs. Volg hun verhalen op Instagram via @maritimebyholland!
Naar YouTube
Laden...