Maritieme Jongerenambassadeurs

De maritieme sector is nog deels onbekend onder jongeren. Gemiste kans, omdat de sector veel mogelijkheden biedt voor alle opleidingsniveaus. De Maritieme Jongerenambassadeurs brengen de sector naar jou toe door middel van hun enthousiasme en ervaring.

Wat is en wat doet een Maritieme Jongerenambassadeur?

Een Maritieme Jongerenambassadeur is een student of Young professional in de Maritieme sector. De ambassadeurs bestaan uit een klein groepje van circa 4 jongeren. Zij voelen zich helemaal thuis in de maritieme sector en delen hun enthousiasme met jongeren en scholieren. Dit doen ze door allerlei verschillende maritieme bedrijven te bezoeken, en foto's, filmpjes en vlogs te maken. Ze geven hierdoor hun maritieme (school)carrière een boost.

Op dit moment ligt het project maritieme jongerenambassadeurs stil en zijn wij binnen Nederland Maritiem Land bezig om het ambassadeurschap in een nieuw jasje te steken. Wanneer de nieuwe opzet bekend is, zullen wij dit uiteraard bekend maken op deze website.

Maritieme Jongerenambassadeurs 2022/2023

Hieronder maak je kennis met de laatste generatie jongerenambassadeurs van Nederland Maritiem Land. Deze jongens en meisjes zijn 1,5 jaar ambassadeur geweest en zijn sinds kort ambassadeur af. Het is nog wel mogelijk om hun pofielen in te zien. Ook de profielen van de ambassadeurs van 2020/2021 kunt u hieronder nog vinden. Echter hebben zij geen inhoudelijke rol meer op dit moment als maritieme jongerenambassadeur omdat Nederland Maritiem Land bezig is het ambassadeurschap in een nieuw jasje te steken.

Maritieme Jongerenambassadeurs 2020/2021

Op de hoogte blijven

Je kan de ambassadeurs volgen via Instagram, Facebook en YouTube. Ze gaan bijvoorbeeld bij verschillende bedrijven langs om daar innovatieve oplossingen en gave werkplekken te filmen.

In het schooljaar van 2021/2022 zijn Gabriëla, Wessel, Juliëtte, Cor en Alicia onze maritieme jongerenambassadeurs. Volg hun verhalen op Instagram via @maritimebyholland!
Naar YouTube
Laden...