< Terug naar het overzicht
Overig
Rotterdam
03.09.2021 | 10:00 - 03.09.2021 | 12:00

Seminar – Werken in de Rotterdamse Haven

Kom van alles te weten over de mogelijkheden die de Rotterdamse haven nu en in de toekomst te bieden heeft tijdens dit seminar in het Maritiem Museum in Rotterdam. Alle studenten van mbo, hbo en wo onderwijs zijn welkom.

Droombanen in de Rotterdamse haven!

Bij de haven denk je misschien niet meteen aan een werkplek, maar wist je dat er dagelijks 385.000 mensen in en om de Rotterdamse haven aan de slag zijn? En dat er de komende tien jaar nog velen banen bijkomen? Van kraandrijvers en sleepbootkapiteins tot dataspecialisten en adviseurs energie en duurzaamheid. Met een baan in de haven van Rotterdam heb je een goed toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden. Er zijn volop kansen!

Seminar ‘Werken in de Rotterdamse haven’

Tijdens het seminar op 3 september wordt jij meegenomen in het verhaal over de Rotterdamse haven. Want wat zijn de mogelijkheden die de Rotterdamse haven biedt aan jou als mogelijk toekomstige werknemer? En wat is nu de stand van zaken van de arbeidsmarkt in het Rotterdams havengebied? Jij hoort alle ins en outs!

Maar dat niet alleen! Nadat je hebt gehoord welke kansen er allemaal zijn, wordt je ook direct voorbereid op het werkveld. Met praktische tips en een workshop leert Randstad jou, dé perfecte manier om te solliciteren en hoe jouw CV eruit moet zien. Oftewel, jij bent na het seminar er helemaal klaar voor om jezelf te presenteren aan de Rotterdamse haven!

Het seminar wordt mede mogelijk gemaakt door het Maritiem Museum Rotterdam, Deltalinqs en Randstad.
Meer informatie & tickets reserveren
Foto: Anne Reitsma Fotografie

Eerstvolgende evenementen