< Terug naar het overzicht
Nijmegen
16.06.2023 | 13:00 - 16.06.2023 | 17:00

Samen met Alewijnse op avontuur in de techniek

Alewijnse levert elektrotechniek en automatisering op grote schepen die de hele wereld over gaan. Het grote publiek krijgt de kans om iets van deze maritieme techniek te proeven tijdens het Alewijnse Festival Op Avontuur in de Techniek (FAT) op vrijdag 16 juni in Nijmegen.
Tijdens de open dag zijn studenten, scholieren, werkzoekenden en andere geïnteresseerden van harte welkom op het terrein van Alewijnse aan de Energieweg in Nijmegen voor een uniek kijkje achter de schermen van de geavanceerde techniek die komt kijken bij de bouw van grote superjachten, bagger- en offerschepen, marineschepen en industriële installaties.

Ontdek techniek bij Alewijnse

Neem een kijkje in de wondere wereld van techniek en ervaar met een VR-bril hoe het is om aan boord van een schip te lopen. Neem zelf plaats achter het stuur van een baggerschip of ga aan de slag als elektricien door het maken van een elektrisch paneel. Je kunt ook je krachten meten tijdens de kabeltrek challenge en de spectaculaire bandenwisselwedstrijd met Oryx Rallysport, onder leiding van de ervaren Dakar rallyrijder Henri van Steenbergen. Op de banenmarkt in onze experience room staan onze collega’s klaar om je alles te vertellen over alle soorten beroepen in de maritieme techniek, zoals dat van engineer, projectmanager, productmanager, installateur of inbedrijfsteller, die complexe systemen voor de scheepvaart en industrie ontwerpen, bouwen of installeren. Dit is slechts een voorproefje van wat er op het festival te beleven is. Kom langs en ontdek zelf wat de technische wereld te bieden heeft bij Alewijnse!

Aanmelden

Heb je interesse in de activiteiten bij Alewijnse? Dan is het handig om je op tijd aan te melden, omdat er een grote opkomst wordt verwacht. Je kunt je aanmelden via https://www.alewijnse.nl/fat. De toegang is gratis. De openingstijden zijn van 13:30 tot 17:00 uur. Het adres is: Alewijnse, Energieweg 46, 6541 CX  Nijmegen.
Aanmelden

Eerstvolgende evenementen