< Terug naar het overzicht
FutureLand
15.03.2024

Night at FutureLand

De Rotterdamse haven is 24 uur per dag in beweging. Op vrijdag 15 maart opent FutureLand 's avonds de deuren om de nachtelijke activiteiten van de Rotterdamse haven te ontdekken.

Neem op je gemak een kijkje in FutureLand en stel je eigen programma samen uit de verrassende activiteiten. Speciaal voor deze avond verzorgen onze collega's van de Divisie Havenmeester een interactieve presentatie over hun nachtelijke werkzaamheden. Je krijgt volop de kans vragen te stellen tijdens één van de sessies.

Nieuwsgierig naar meer? Monster aan voor een aansluitende rondvaart in het donker. Bewonder aan boord van de FutureLand Ferry het spannende spel van donker en licht en aanschouw de nachtelijke activiteiten van dichtbij. Uiteraard vaart een deskundige voorlichter mee om je alles uit te leggen over wat je ziet, of misschien wel niet ziet. Het restaurant is deze avond geopend tot 21.00 uur voor lekkere hapjes en drankjes.

Programma
17.00 - 21.00 uur Bezoek informatiecentrum
en/of
20.00 - 20.45 uur Interactieve presentatie 'Divisie Havenmeester' | zaal: VIP-Deck
en/of
21.00 - 22.30 uur Rondvaart door Maasvlakte 1 & 2

Praktische informatie
Voor een bezoek aan het informatiecentrum tijdens de avonduren boek je een gratis entreeticket. Stel je eigen avondprogramma samen uit de verschillende activiteiten. Houd er rekening mee dat het programma minder geschikt is voor jongere kinderen.

Eerstvolgende evenementen