< Terug naar het overzicht
Overig
Rotterdam
01.11.2021 | 09:00 - 09:00

Maritime Week: Maritime Awards Gala

De stekker werd noodgedwongen uit het Maritime Awards Gala getrokken in 2020. Nu glanst er gelukkig weer hoop aan de horizon. De perspectieven rondom de uitbraak van het coronavirus werden langzaam beter en daarom is de knoop doorgehakt om op maandag 1 november het Maritime Awards Gala te organiseren in Rotterdam.

“En dat is nodig”, merkt voorzitter Henk Volmerink van de gelijknamige stichting op. “Het is niet zomaar een event. Het is een samenkomst van de kopstukken uit de maritieme industrie en de politiek. Een avond waarop we met elkaar een basis leggen voor onze maritieme toekomst.”Maandag 1 november 2021 gaat het gebeuren in Rotterdam, de dag voor de beurs Europort start. Volmerink: “Natuurlijk zijn er deze editie onzekerheden, maar met een online gala kunnen we nooit die doelen bereiken die we met ons event voor ogen hebben. Bovendien hebben ook alle andere partners in onze stichting, Koninklijke Marine, KNVTS, KVNR, NML en NMT zich volmondig geschaard achter de ambitie om dit najaar een spetterend fysiek gala neer te zetten. Ook zij zijn ervan overtuigd dat er grote belangen spelen bij het in fysieke vorm door laten gaan van het gala. Dat geeft ons ruimte om de komende maanden volop aan de slag te gaan met de voorbereidingen.

Strijd om de Awards

The show must go on, die drive zat er al in bij de betrokken besturen van de verschillende Maritime Awards. Zij hebben in de afgelopen maanden volop campagne gevoerd om aanmeldingen te krijgen voor hun Awards. Inmiddels is de datum voor inzenden verstreken. Volmerink: “Er is contact gezocht met de partijen die in 2020 een inzending hebben gedaan, zij mogen opnieuw meedingen naar één van de Awards. Een flinke kluif weer voor de betrokken jury’s om een mooie lijst met genomineerden naar voren te brengen!”

Nadruk op wij-gevoel

Het format van het Maritime Awards Gala zal wat aangepast worden, zo vertelt Volmerink. “We gaan kijken hoe we dat wij-gevoel, die verbinding, dit jaar nog beter naar voren kunnen laten komen. De Award uitreikingen bijvoorbeeld, gaan in een wat verkortere vorm plaatsvinden zonder af te doen aan het bijzondere moment.”

Deelnemen!

Vanaf medio volgende week is het voor iedereen mogelijk om zich in te schrijven. Dat kan als hoofdsponsor, met bedrijfstafels en individueel. Houd je mailbox of de website van het Maritime Awards Gala in de gaten. Of meld je aan voor de speciale Gala-nieuwsbrief. Volmerink: “We hebben  deze editie, gezien de omstandigheden, minder tafels in de verkoop. Wees er snel bij en steun dit unieke maritieme netwerkevent!”
Meer informatie en deelnemen

Eerstvolgende evenementen