< Terug naar het overzicht
Gorinchem
23.05.2023 | 13:00 - 25.05.2023 | 21:00

Maritime Industry

Ontmoet de gehele binnenvaart sector op Maritime Industry

De transformatie van de binnenvaart

De toekomst van de binnenvaart staat centraal tijdens Maritime Industry 2023. Er zijn een hoop vraagstukken rondom wetgeving en voorschriften binnen de branche. Maritime Industry speelt daar op in met o.a. een kennistheater waarin de actualiteiten zoals digitalisering, nieuwe emissie eisen en de modal shift worden behandeld.

Het roer gaat om

Niet alleen de begane grond ademt de toekomst. Wij presenteren namelijk met trots dit jaar de geheel vernieuwde beursvloer Next Level. Op Next Level vindt u alles over de toekomst van de binnenvaart met exposanten op het gebied van autonoom varen, alternatieve brandstoffen, elektrisch varen en innovaties binnen de maritieme sector. Ook vindt u hier het kennistheater wat bomvol inspiratie staat en u antwoord geeft op de vragen die u in de praktijk bezighouden. Geniet op Next Level ook van een uitzonderlijke horeca ervaring dankzij een foodcourt waar de lekkerste hapjes te verkrijgen zijn.

Nieuwe contacten leggen en contacten onderhouden

Maritime Industry maakt dit jaar gebruik van een technologische innovatie: een systeem dat bezoekers en exposanten helpt gegevens uit te wisselen. Het wordt voor de bezoeker en exposant nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens de beurs dankzij de komst van de Smart Badge technologie. Bezoekers kunnen op eenvoudige wijze stands scannen met de nieuwe bezoekersbadge die men bij binnenkomst ontvangt. Geen gedoe meer met visitekaartjes en notities!

Meer informatie

Eerstvolgende evenementen