< Terug naar het overzicht
Nederland
05.11.2022 - 12.11.2022

Maritime Week 2022

Jaarlijks organiseert Nederland Maritiem Land de Maritime Week. Dit jaar vind de Maritime Week plaats van zaterdag 5 november tot zaterdag 12 november 2022. Door het organiseren van de jaarlijkse Maritime Week in samenwerking met de leden en partners van NML zet de maritieme wereld de schijnwerpers een week lang op alle facetten van de maritieme sector.

De activiteiten en evenementen in de Maritime Week hebben overlap met de actuele onderwerpen welke spelen binnen de maritieme sector. Denk hierbij aan digitalisering, energietransitie, de blauwe economie, een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor maritieme bedrijven en natuurlijk de arbeidsmarkt. De Maritime Week bestaat niet alleen uit activiteiten, maar ook een belangrijk aspect is het delen van kennis omtrent ontwikkelingen en innovaties binnen de maritieme sector.

Onze MIIP’s (Maritieme Innovatie Impuls Projecten) worden in de Maritime Week belicht door het geven van een webinar. Bent u geïnteresseerd in 1 van de innovaties binnen de MIIP’s, dan kunt u zich inschrijven voor een webinar waarin kennisdeling op innovatieve maritieme onderwerpen centraal staat. Hou de website van Nederland Maritiem Land in de gaten voor meer informatie en inschrijven.

Bent u benieuwd welke activiteiten er allemaal zijn in de Maritime Week 2022? Bekijk dan het
evenementen overzicht. Dit overzicht wordt de komende weken verder uitgebreid met meer evenementen. Wilt u ook iets organiseren in de Maritime Week? Of heeft u een actueel maritiem onderwerp waarover u wilt communiceren in de Maritime Week? Neem dan contact op met NML via; vincent@maritiemland.nl
of; 010-7470076

Eerstvolgende evenementen