Wie wordt de jongerenambassadeur voor de maritieme sector

Volg jij momenteel een maritieme studie? Wil jij je een jaar lang onderdompelen in de maritieme sector en denk jij andere jongeren te kunnen interesseren voor een opleiding en baan binnen de maritieme wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Het nieuwe studiejaar komt er weer aan en wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die jongerenambassadeur willen worden voor de maritieme sector. Dus ben jij afkomstig van een maritieme opleiding op mbo-, hbo- of universitair niveau? Dan kan jij de volgende Young Maritime Representative (YMR) worden!

Je zult tijdens het ambassadeurschap uit eigen ervaring vertellen over je opleiding, ervaringen en motivatie. Dit gebeurt op social media met berichten en vlogs, maar ook op maritieme evenementen en gebeurtenissen. Maar wees gerust, dit doe je niet helemaal alleen: een team van professionals ondersteunt jou bij alle taken, zoals het netwerken, in gesprek gaan met kopstukken uit de industrie en het vloggen. Op deze manier weet je zeker dat jouw verhaal door zo veel mogelijk jongeren wordt gehoord en gezien. Buitenom een kijkje achter de schermen, krijg je een geweldige introductie binnen de sector en bouw je in een mum van tijd een krachtig netwerk op.
 

Inschrijving vanaf 28 maart

Ben je nog steeds enthousiast? De aftrap van de nieuwe YMR campagne start tijdens MOCE 2018 (28 maart). Schrijf je in en maak kans om de nieuwe YMR te worden! Inschrijven kan tot vrijdag 8 juni. 

Aanmeld criteria

  • Je bent een student in het (voor)laatste jaar van een maritieme opleiding op MBO-, HBO- of Universitair niveau of young professional die niet langer dan 2 jaar in de sector werkzaam is
  • Je kan jezelf op originele wijze presenteren via social media (Twitter, Facebook en Instagram)
  • Je bent gemotiveerd om jou kennis over de maritieme sector/opleiding te delen met jongeren en vind het leuk om hierover in gesprek te gaan met jongeren
  • Beschikbaar op 14 juni voor een Pitchdag. Precieze datum en tijdstip wordt binnenkort bekend gemaakt. Wat drijft jou om YMR 2018/2019 te worden?
  • Beschikbaar Tijdens de Wereldhavendagen 2018 (7,8,9 september 2018) voor de bekendmaking YMR 2018/2019 en start van je YMR ambassadeurschap

aanmelden Young Maritime Representative