Wie wordt de jongerenambassadeur voor de maritieme sector

Volg jij momenteel een maritieme studie? Wil jij je een jaar lang onderdompelen in de maritieme sector en denk jij andere jongeren te kunnen interesseren voor een opleiding en baan binnen de maritieme wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Het nieuwe studiejaar komt er weer aan en wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die jongerenambassadeur willen worden voor de maritieme sector. Dus ben jij afkomstig van een maritieme opleiding op mbo-, hbo- of universitair niveau? Dan kan jij de volgende Young Maritime Representative (YMR) worden!

Je zult tijdens het ambassadeurschap uit eigen ervaring vertellen over je opleiding, ervaringen en motivatie. Dit gebeurt op social media met berichten en vlogs, maar ook op maritieme evenementen en gebeurtenissen. Maar wees gerust, dit doe je niet helemaal alleen: een team van professionals ondersteunt jou bij alle taken, zoals het netwerken, in gesprek gaan met kopstukken uit de industrie en het vloggen. Op deze manier weet je zeker dat jouw verhaal door zo veel mogelijk jongeren wordt gehoord en gezien. Buitenom een kijkje achter de schermen, krijg je een geweldige introductie binnen de sector en bouw je in een mum van tijd een krachtig netwerk op. 
 

De aanmelding voor 2018/2019 is gesloten. Wil jij je graag aanmelden voor de volgende keer 2019/2020? Zorg dan dat je ons volgt via Facebook, vanaf maart 2019 starten we weer met een nieuwe zoektocht. 

 

YMR Facebook