< Terug naar het overzicht
ROC A12
MBO
Ede

Allround meubelmaker / (scheeps)interieurbouwer

Iets voor jou? Je bent creatief, communicatief sterk, kunt goed plannen en zelfstandig werken. Je staat voor goede kwaliteit en je hebt gevoel voor vormgeving.

DE OPLEIDING ALLROUND MEUBELMAKER / INTERIEURBOUWER

Je beheerst diverse vaardigheden van het vak omdat je de opleiding Meubelmaker/ Interieurbouwer op niveau 2 hebt afgerond of je start in een3-jarig traject waarin je eerst de basis van machinaal houtwerking aanleert. Met deze opleiding ga je nog dieper op de lesstof in. Je doet specialistische kennis op waardoor jij ingewikkelde producten kan fabriceren. Omdat de kans groot is dat jij later een team van meubelmakers aanstuurt, wordt al tijdens de opleiding gewerkt aan communicatieve vaardigheden en leidinggeven. Ook leer je plannen, organiseren en snel ingrijpen als er problemen ontstaan.

JOUW CARRIÈRE

Als meubelmaker/interieurbouwer kan jij aan de slag bij een bedrijf in de meubel- en interieurindustrie. Je gaat bijvoorbeeld werken in een meubelfabriek waar je zelfstandig artikelen produceert, maar je kunt ook unieke producten maken in een exclusief meubelatelier. Je stuurt andere meubelmakers aan en ziet erop toe dat ook zij hun taken vakkundig uitvoeren.

DOORLEREN?

Na deze opleiding kun je doorstromen naar een niveau 4-opleiding.
Volg je deze opleiding na het behalen van een niveau 2-diploma? Dan duurt deze opleiding 2 jaar.
Lees meer