Young Professional Hub @ Offshore Energy

Amsterdam

18.10.2018

De YP Hub – stand 2.300 B, Hal 2

Meet your Peers

De sessie van 23 oktober zit al bijna vol, op 24 oktober is er nog genoeg plaats.
Tijdens deze informele meet & greet ontmoeten YP’s elkaar om te praten over actuele thema’s. Registreer je voor deelname. Bij deelname ontvang je een leuk cadeau.

Well of Fortune

Hoe maak je organisaties millennial proof? Deponeer je beste idee in de digitale wensput op de Hub: de Well of Fortune.
De winnaar ontvangt een training naar keuze op het gebied van persoonlijke ontwikkeling + een speciale prijs voor zijn of haar collega’s/team. Deze prijs wordt aangeboden door Krauthammer.

YP Career Planning

Het Navingo Career team samen met YP’s van EBN staan klaar om met jou een persoonlijk gesprek te voeren over je ambities en motivaties.
Hoe zie jij jezelf en jouw carrière over 5-10 jaar?

Community Square

Young Professionals in the Spotlight: 24 oktober 16:00-16:30

Jonge talenten van BoschRexroth, Heerema en Delft University praten over hun werk en ambities. Jan Willem van Hoogstraten, CEO van EBN vertelt hoe jonge talenten toekomstige leiders kunnen worden.

Master Classes

Er is nog plek bij de Master Classes op 23 oktober (eVision) en 24 oktober (Rolloos). Indien je je registreert voor de Meet your Peers sessie, kun je de Master Classes gratis bezoeken.

Bekijk het volledige programma voor Young Professionals. We hopen jullie volgende week te zien in RAI Amsterdam! Vergeet je niet te registreren voor je bezoek.

Evenementen
Maart 2019
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Evenementen Experiences Maritime Week Open dagen