Young Professional Hub @ Offshore Energy

Amsterdam

18.10.2018

De YP Hub – stand 2.300 B, Hal 2

Meet your Peers

De sessie van 23 oktober zit al bijna vol, op 24 oktober is er nog genoeg plaats.
Tijdens deze informele meet & greet ontmoeten YP’s elkaar om te praten over actuele thema’s. Registreer je voor deelname. Bij deelname ontvang je een leuk cadeau.

Well of Fortune

Hoe maak je organisaties millennial proof? Deponeer je beste idee in de digitale wensput op de Hub: de Well of Fortune.
De winnaar ontvangt een training naar keuze op het gebied van persoonlijke ontwikkeling + een speciale prijs voor zijn of haar collega’s/team. Deze prijs wordt aangeboden door Krauthammer.

YP Career Planning

Het Navingo Career team samen met YP’s van EBN staan klaar om met jou een persoonlijk gesprek te voeren over je ambities en motivaties.
Hoe zie jij jezelf en jouw carrière over 5-10 jaar?

Community Square

Young Professionals in the Spotlight: 24 oktober 16:00-16:30

Jonge talenten van BoschRexroth, Heerema en Delft University praten over hun werk en ambities. Jan Willem van Hoogstraten, CEO van EBN vertelt hoe jonge talenten toekomstige leiders kunnen worden.

Master Classes

Er is nog plek bij de Master Classes op 23 oktober (eVision) en 24 oktober (Rolloos). Indien je je registreert voor de Meet your Peers sessie, kun je de Master Classes gratis bezoeken.

Bekijk het volledige programma voor Young Professionals. We hopen jullie volgende week te zien in RAI Amsterdam! Vergeet je niet te registreren voor je bezoek.

Facebook

Zie jij jezelf al staan op het Maritime Awards Gala? Naast de minister op een sleepboot? ⚓️ Of film jij een helikopter van de Koninklijke Marine? 🚁
Dit weekend is je LAATSTE KANS! Je hebt nog tot 9 juni om aan te melden als maritieme jongerenambassadeur 2019/2020.

Geef je snel op: bit.ly/YMR19-20
... See MoreSee Less

Zie jij jezelf al staan op het Maritime Awards Gala? Naast de minister op een sleepboot? ⚓️ Of film jij een helikopter van de Koninklijke Marine? 🚁 
Dit weekend is je LAATSTE KANS! Je hebt nog tot 9 juni om aan te melden als maritieme jongerenambassadeur 2019/2020. 

Geef je snel op: http://bit.ly/YMR19-20Image attachmentImage attachment

1 month ago

Young Maritime Representative

Vandaag zijn we op het Navingo Career Event waar veel verschillende maritieme bedrijven te bezoeken zijn en je de sector kunt beleven. Jullie zijn allemaal van harte welkom om ook naar de beurs te komen! Tot zo! ... See MoreSee Less

Ben jij geïnteresseerd in een maritieme baan en wil je meer weten over de bedrijven die jou een baan kunnen aanbieden? Kom dan donderdag 23 mei naar het Navingo Career Event in de @RDM Onderzeebootloods! Wij geven daar verschillende rondleidingen.
Via deze link vind je info over het event: www.navingocareerevent.com/nl/presentatie-young-maritime-representatives

Ook kan je ons natuurlijk aanspreken als je een nieuwe YMR wilt worden!
Kijk hier voor meer info over YMR zijn: maritimebyholland.nl/aanmelden/
... See MoreSee Less

''Mijn passie ligt bij het vertellen en fotograferen van de maritieme wereld''. 📸 Dat was voor Peter Paul van Voorst dé reden om maritieme jongerenambassadeur te worden.

Het is een perfecte manier om maritieme bedrijven te leren kennen en jouw enthousiasme op jongeren over te brengen. Meer weten? Kijk op: bit.ly/aanmeldenYMR
... See MoreSee Less

Mijn passie ligt bij het vertellen en fotograferen van de maritieme wereld. 📸 Dat was voor Peter Paul van Voorst dé reden om maritieme jongerenambassadeur te worden. 

Het is een perfecte manier om maritieme bedrijven te leren kennen en jouw enthousiasme op jongeren over te brengen. Meer weten? Kijk op: http://bit.ly/aanmeldenYMR

 

Comment on Facebook

Huub Steeghs

Load more