Rotterdams Havenevenement 2019: eerste finalisten bekend

MbH

Rotterdam

10.05.2019

ROTTERDAM – Op donderdag 6 juni a.s. vindt de zesde editie van het Rotterdams Havenevenement plaats. Dit evenement viert het brede scala aan opleidingen, beroepen én carrièrekansen in de Rotterdamse haven. Dit is jaarlijks het moment waarop de Rotterdamse havengemeenschap jonge én iets minder jonge Rotterdamse haventalenten in het zonnetje zet. Het Rotterdams Havenevenement is zes jaar geleden gestart op initiatief van Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en STC Group.  

 

Tijdens deze feestelijke avond worden drie prijzen en twee titels uitgereikt. De finalisten van de eerste uit te reiken prijs, de MCR-prijs voor de meest talentvolle mbo-student, zijn inmiddels bekend. STC-studenten Lisette Mooldijk (operationeel technicus – maintenance), Ruben Janssens (maritiem officier) en Deniz Koyuncu (operationeel technicus – operations) ‘pitchten’ zichzelf naar de finale.

Naast de MCR-prijs worden op 6 juni de volgende prijzen uitgereikt:

  • SmartPort Scriptieprijs. Dit is de prijs voor de universitaire student met de beste maritieme scriptie.
  • Beste Havenidee. Een prijs voor hbo-studententeams die een innovatief idee of innovatieve toepassing onderzoeken en/of ontwikkelen voor de maritieme sector.

Ook worden de winnaars van twee titels bekend gemaakt:

  • Jong Haventalent – titel voor een ambitieuze young professional met eigen visie op de haven.
  • Havenwerker van het Jaar – titel voor de operationeel medewerker die uitblinkt in collegialiteit, veiligheid en resultaat.

De presentatie van het Rotterdams Havenevenement is in handen van tv-presentator Gert van ’t Hof. Iedereen die werken en leren in de Rotterdamse haven en de genomineerden een warm hart toedraagt, is van harte welkom om de feestelijke avond bij te wonen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden wordt zeer op prijs gesteld en kan online via http://bit.ly/RHE2019. Het evenement vindt plaats in het gebouw van STC Group aan de Lloydstraat 300 in Rotterdam. De ontvangst is vanaf 19.00 uur. Om 19.30 uur gaan de deuren van de zaal open voor de start van het programma. Vanaf dat moment worden livebeelden van de avond uitgezonden via het Facebookaccount van het Rotterdams Havenevenement: https://www.facebook.com/Rotterdamshavenevenement/. 

Over het Rotterdams Havenevenement

Het Rotterdams Havenevenement is zes jaar geleden opgezet door Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en STC Group en wordt mede mogelijk gemaakt door Marine Club Rotterdam, Jong Havenvereniging, SmartPort en RDM Centre of Expertise. Het evenement is in het leven geroepen om aandacht te besteden aan het brede scala aan opleidingen, beroepen én carrièrekansen dat de Rotterdamse haven te bieden heeft.

Evenementen
Juli 2019
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Evenementen Experiences Maritime Week Open dagen

Facebook

Marijn ging mee met de Tall Ships Races 2019. Een bijzondere race in Noorwegen en Denemarken met deze grote zeilschepen. ⛵️ Hij eindigde met zijn schip als eerste! 🏆🎉

#tsrf19 #tsrb19 #tsr2019
... See MoreSee Less

2 weeks ago

Young Maritime Representative

... See MoreSee Less

2 weeks ago

Young Maritime Representative

... See MoreSee Less

Zie jij jezelf al staan op het Maritime Awards Gala? Naast de minister op een sleepboot? ⚓️ Of film jij een helikopter van de Koninklijke Marine? 🚁
Dit weekend is je LAATSTE KANS! Je hebt nog tot 9 juni om aan te melden als maritieme jongerenambassadeur 2019/2020.

Geef je snel op: bit.ly/YMR19-20
... See MoreSee Less

Zie jij jezelf al staan op het Maritime Awards Gala? Naast de minister op een sleepboot? ⚓️ Of film jij een helikopter van de Koninklijke Marine? 🚁 
Dit weekend is je LAATSTE KANS! Je hebt nog tot 9 juni om aan te melden als maritieme jongerenambassadeur 2019/2020. 

Geef je snel op: http://bit.ly/YMR19-20Image attachmentImage attachment

2 months ago

Young Maritime Representative

Vandaag zijn we op het Navingo Career Event waar veel verschillende maritieme bedrijven te bezoeken zijn en je de sector kunt beleven. Jullie zijn allemaal van harte welkom om ook naar de beurs te komen! Tot zo! ... See MoreSee Less

Load more