Praktijkintegratie Projecten Rotterdam Mainport Institute 22 februari

MbH

Rotterdam

01.02.2018

In het STC gebouw wordt weer een aanvang gemaakt met Praktijkintegratieprojecten. Meer dan 200 hbo-studenten van RMI gaan in interdisciplinaire teams vijf maanden aan de slag. De Bijeenkomst vind plaats op donderdag 22 februari in het STC gebouw.

Meer dan 200 hbo-studenten van Rotterdam Mainport Institute (RMI) gaan in interdisciplinaire teams vijf maanden aan de slag voor verschillende bedrijven (opdrachtgevers) om oplossingen te vinden voor hun vraagstuk. Door deelname wordt er een unieke kans geboden om in contact te komen, en te werken met hbo-(techniek)studenten, die binnen een paar jaar op de arbeidsmarkt beschikbaar komen.
 
Daarnaast dragen opdrachtgevers bij aan de groei van kennis binnen de maritieme-, en havensector (inclusief scheepsbouw, scheepvaart, op- en overslag en procesindustrie). Deelnemers dit jaar o.a. Rijkswaterstaat, Lloyds register, Shell, Scheepvaart en Transportcollege, Kotug, CGI, Nautilus, Kenniscentrum Duurzame HavenStad, Safer Seas, Daf, van Dalen Products, Groene corridor, PK marine, Offshore Oudenbosch, Aqitec en Jachtclub Scheveningen.
 

Voorlopig programma

12.00 uur opening Netherlands Maritime Technology / Rotterdam Mainport Institute
12.30 uur presentatie lector Dr. Hans van der Broek (Maritime Human Factors)
12.50 uur presentatie  lector Dr. Ron van Duin (Haven- en Stadslogistiek)
13.10 uur presentatie lector Dr. Ir Marit van Lieshout (Procesoptimalisatie en Intensifticatie)
13.30 uur bedrijven maken kennis met de teams
15.00 uur afsluiting

Op 28 juni vinden de eindpresentaties plaats op RDM Rotterdam.

Belangstelling?

Belangstellenden zijn van harte welkom om bij deze gelegenheid aanwezig te zijn. Laat u inspireren tot een mogelijk vraagstuk en deelname voor een volgend PI project!
Locatie: STC-gebouw, Lloydstraat 300, 3024 EA Rotterdam

Aanmelden hoeft niet, het evenement is vrij toegankelijk.

Het Praktijkintegratie Project van de RMI wordt mede mogelijk gemaakt door het regionale samenwerkingsverband Maritime Delta , InnovationQuarter, RDM Centre of Expertise en het Kenniscentrum Duurzame HavenStad.

Evenementen
Februari 2019
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Evenementen Experiences Maritime Week Open dagen