Nederland Maritiem Land gaat op zoek naar nieuwe maritieme jongerenambassadeurs

MbH

Rotterdam

29.03.2018

Tijdens het Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is Nederland Maritiem Land de zoektocht gestart naar nieuwe maritieme jongerenambassadeurs. De eerste aanmeldingen zijn via de website al binnen gekomen. Nederland Maritiem Land gaat voor het 6e jaar op rij op zoek naar jongeren die leeftijdsgenoten willen inspireren om te kiezen voor een opleiding en baan in de maritieme sector. Volg jij op dit moment een maritieme opleiding (mbo/hbo/wo) of ben je minder dan twee jaar geleden afgestudeerd? Dan kun je je vanaf nu aanmelden om één van de vier Young Maritime Representatives (YMR’s) te worden.

 

Tijdens het ambassadeurschap vertel je uit eigen ervaring over je opleiding, ervaring en je motivatie. Dit doe je via social media, blogs en vlogs, maar ook op allerlei leuke maritieme evenementen. Op deze manier weet je zeker dat jouw verhaal wordt gehoord en gezien. Je krijgt geweldige mogelijkheden om kennis te maken met de maritieme sector en je bouwt binnen een korte tijd een heel mooi netwerk op.

Probeer jezelf zo goed mogelijk te presenteren via social media. Vertel daarbij waarom juist jij de YMR voor het studiejaar 2018/2019 moet worden. Maak bij je oproep, bijvoorbeeld op Twitter, Facebook of Instagram, gebruik van #YMR2018. Vertel niet alleen zelf waarom jij de juiste kandidaat bent, maar stuur een aanbevelingsbrief vanuit je opleiding of bijvoorbeeld je stagebedrijf mee.

Jouw jaar als Young Maritime Representative (YMR) start op de Wereldhavendagen. Die zijn dit jaar op 7, 8, en 9 september. Het is dus belangrijk dat je op die dagen beschikbaar bent. Een andere belangrijke dag is donderdag 14 juni. Je geeft dan een korte pitch geeft en presenteert jezelf aan de jury en legt uit waarom jij één van de nieuwe YMR’s zou willen zijn.  

Heb je interesse en wil je meer weten over het ambassadeurschap? Kijk dan op: https://maritimebyholland.nl/ymr2018/

Via onderstaande button komt je direct bij het aanmeldformulier.

AANMELDEN

Let op de inschrijving sluit op vrijdag 8 juni