Doe energie op bij Nederland Maritiem Land en test je kennis

MbH

Rotterdam

28.06.2018

Nederland Maritiem Land (NML) heet je van harte welkom bij de stand, om te kijken naar de oplossingen die zijn bedacht om de maritieme sector milieuvriendelijk te maken. Bekijk maritieme uitvindingen door een Virtual Reality bril (VR-bril). Doe mee aan onze quiz en maak kans op een leuke goodiebag. Kijk hoeveel energie je kunt opwekken met onze fiets, heb jij genoeg conditie om onze stand te verlichten?

 

De havens en schepen in Nederland zijn druk bezig om milieuvriendelijker te worden. We kunnen al varen met enkele elektrische schepen en we werken met elektrische hijskranen in de haven. Steeds meer schepen varen op elektriciteit of schone(re) brandstoffen, zoals LNG, waterstof of methanol. En we bouwen met onze schepen mee aan de windmolenparken op zee, die voor groene stroom in de haven zorgen.

Over Nederland Maritiem Land

NML verbindt twaalf maritieme sectoren: havens, offshore, maritieme toeleveranciers, scheepsbouw, zeevaart, waterbouw, maritieme dienstverlening en kennisinstituten, binnenvaart, Koninklijke Marine, jachtbouw/watersportindustrie en visserij. Nederland Maritiem Land is de netwerkorganisatie van de maritieme sector.

Evenementen
Februari 2019
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Evenementen Experiences Maritime Week Open dagen