Rotterdams Havenevenement 2019

Rotterdam

Evenementen

Datum: 06.06.2019

Op donderdag 6 juni 2019 vindt de zesde editie van het Rotterdams Havenevenement plaats. De haven van Rotterdam zit boordevol talenten die allen bijdragen aan het succes van de haven van Rotterdam. Deze avond zetten wij een aantal van deze talenten in het zonnetje.

 
U bent van harte uitgenodigd om op donderdagavond 6 juni a.s. aanwezig te zijn en te zien welke talenten deze avond naar huis gaan met de titels en prijzen. Deze avond zijn er winnaars binnen maar liefst vijf categorieën, te weten;
  • Jong Haventalent, titel voor de ambitieuze young professional met eigen visie op de haven;
  • SmartPort Scriptieprijs, prijs voor de universitaire student met de beste maritieme scriptie;
  • MCR-prijs, prijs voor de meest talentvolle laatstejaars mbo’er in opleiding;
  • Havenwerker van het Jaar, titel voor de operationeel medewerker die uitblinkt in collegialiteit en resultaat;
  • Beste Havenidee, nieuwe prijs voor hbo-studenten die een innovatief idee of toepassing ontwikkelen en uitvoeren voor de maritieme sector.

Het Rotterdams Havenevenement is voor iedereen die de genomineerden, en werken en leren in de Rotterdamse haven een warm hart toedraagt.  De avond start om 19.00 uur met een ontvangst. Om 19.30 uur start het programma aan de Lloydstraat 300 Rotterdam.

Het Rotterdams Havenevenement wordt aangeboden door Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en STC Group en mede mogelijk gemaakt door Marine Club Rotterdam, Jong Havenvereniging, SmartPort en RDM Centre of Expertise.

Heeft u vragen over het Rotterdams Havenevenement? Stuur ons een email via havenevenement@stc-r.nl of bel 010 44 86 446.

Facebook

24 hours ago

Young Maritime Representative

Vandaag zijn we op het Navingo Career Event waar veel verschillende maritieme bedrijven te bezoeken zijn en je de sector kunt beleven. Jullie zijn allemaal van harte welkom om ook naar de beurs te komen! Tot zo! ... See MoreSee Less

Ben jij geïnteresseerd in een maritieme baan en wil je meer weten over de bedrijven die jou een baan kunnen aanbieden? Kom dan donderdag 23 mei naar het Navingo Career Event in de @RDM Onderzeebootloods! Wij geven daar verschillende rondleidingen.
Via deze link vind je info over het event: www.navingocareerevent.com/nl/presentatie-young-maritime-representatives

Ook kan je ons natuurlijk aanspreken als je een nieuwe YMR wilt worden!
Kijk hier voor meer info over YMR zijn: maritimebyholland.nl/aanmelden/
... See MoreSee Less

''Mijn passie ligt bij het vertellen en fotograferen van de maritieme wereld''. 📸 Dat was voor Peter Paul van Voorst dé reden om maritieme jongerenambassadeur te worden.

Het is een perfecte manier om maritieme bedrijven te leren kennen en jouw enthousiasme op jongeren over te brengen. Meer weten? Kijk op: bit.ly/aanmeldenYMR
... See MoreSee Less

Mijn passie ligt bij het vertellen en fotograferen van de maritieme wereld. 📸 Dat was voor Peter Paul van Voorst dé reden om maritieme jongerenambassadeur te worden. 

Het is een perfecte manier om maritieme bedrijven te leren kennen en jouw enthousiasme op jongeren over te brengen. Meer weten? Kijk op: http://bit.ly/aanmeldenYMR

 

Comment on Facebook

Huub Steeghs

Load more