Open dag STC Group 19 januari

Landelijk

Open dagen

Datum: 19.01.2018 | 18:00 - 21:00

Op vrijdag 19 januari 2018 organiseren wij onze open dag. Op al onze locaties zijn de deuren geopend. Je bent van harte welkom op vrijdagavond van 18.00 tot 21.00 uur. Op de locatie Zwolle ben je welkom op vrijdag van 14.00 tot 20.30 uur.

 

Ook nodigen we het bedrijfsleven uit om voorlichting te geven over stageplaatsen, kansen op banen en carrièremogelijkheden. Leerlingen en studenten verzorgen rondleidingen en uiteraard kan iedereen een kijkje nemen in de simulatoren. Kies hieronder het opleidingsniveau van jouw voorkeur om meer informatie over de open dagen in november te krijgen:

Naast ons regulier onderwijs biedt de STC Group opleidingen, trainingen en cursussen aan voor volwassenen en young professionals. Je kunt hiervoor terecht bij:

  • STC B.V.; is gespecialiseerd in om-, her- en bijscholing van volwassenen en aanwezig op de Lloydstraat in Rotterdam.
  • Netherlands Maritime University; biedt een Engelstalig part-time en full-time Master of Science  in Shipping and Transport aan voor young professionals. Ook organiseren zij jaarlijks de business course Anatomy of Shipping and Transport. Voor meer informatie ben je welkom op de Lloydstraat in Rotterdam.
  • Deeltijd-opleidingen  Maritieme Techniek; een mbo- of hbo-programma afgestemd op scheeps- en jachtbouw professionals die klaar zijn voor verdieping van hun kennis en voor de volgende stap in hun carrière. Collega’s van deze opleiding ontmoet je aan de Lloydstraat in Rotterdam.

Huisvesting; een veilig thuis van huis

Wil je graag een mbo-opleiding bij de STC Group in Rotterdam, maar woon je niet in de buurt? Spreek dan onze collega’s van STC-SafePort aan op de locatie Lloydstraat in Rotterdam. Zij bieden huisvesting voor onze studenten; een veilig thuis van huis. 

Evenementen
December 2018
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Evenementen Experiences Maritime Week Open dagen