Open dag STC Group 13 maart

Landelijk

Open dagen

Datum: 13.03.2019 | 16:00 - 20:00

Op woensdag 13 maart 2019 organiseert STC Group de laatste open dag van het studiejaar. Tijdens deze open dag openen bijna al onze locaties hun deuren. Je bent van harte welkom van 16.00 tot 20.00 uur. 

 

Docenten geven voorlichting over onze opleidingen en leerlingen en studenten verzorgen rondleidingen. Uiteraard kan iedereen een kijkje nemen in de simulatoren. Kies hieronder het opleidingsniveau van jouw voorkeur om meer informatie over de open dag in maart te krijgen:

Naast het regulier onderwijs biedt STC Group ook opleidingen, trainingen en cursussen aan voor volwassenen en young professionals.

  • Netherlands Maritime University biedt een Engelstalig parttime en fulltime Master of Science  in Shipping and Transport aan voor young professionals. Ook organiseren zij jaarlijks de business course Anatomy of Shipping and Transport. Voor meer informatie ben je welkom op de Lloydstraat in Rotterdam.
  • Deeltijdopleidingen  Maritieme Techniek; een mbo- of hbo-programma afgestemd op scheeps- en jachtbouw professionals die klaar zijn voor verdieping van hun kennis en voor de volgende stap in hun carrière. Collega’s van deze opleiding ontmoet je aan de Lloydstraat in Rotterdam.

Huisvesting; een veilig thuis van huis

Wil je graag een mbo-opleiding bij het STC in Rotterdam volgen, maar woon je niet in de buurt? Spreek dan onze collega’s van STC-SafePort aan. Zij bieden huisvesting voor onze studenten; een veilig thuis van huis. 

Vragen?

Heb je voorafgaand aan je bezoek een vraag, bel dan met de afdeling Voorlichting via 010 – 44 86 444.

Dit is de laatste open dag van het studiejaar. In juni organiseren wij nog een kleine informatiemiddag.