Open avond mbo Noorderpoort – 12 maart 2020

Delfzijl

Open dagen

Datum: 12.03.2020 | 17:00 - 20:00

 Wil je meer informatie over studeren bij Noorderpoort? Of twijfel je nog over een opleiding? Kom naar de open avond Energy & Maritime van Noorderpoort op donderdag 12 maart van 17:00 tot 20:00

 

Over de open avond

Tijdens deze informatieavond verwelkomen wij jou en je ouders graag en kun jij alles te weten komen over onze mbo-opleidingen. Op deze informatieavond zijn op de scholen voorlichters en studenten aanwezig om je te helpen bij het maken van jouw keuze. Er is alle ruimte voor een persoonlijk gesprek. Ook kunnen voorlichters je vragen beantwoorden over bijvoorbeeld de inhoud van opleidingen, doorstuderen en kans op werk. Je kunt enkele lokalen bekijken en eventueel een rondleiding volgen. Je kunt je deze avond ook direct aanmelden. Het is dus belangrijk om je burgerservicenummer (BSN) mee te nemen. Dit nummer staat bijvoorbeeld op je zorgpas of ID-kaart.

En weet je echt nog helemaal niet wat je wilt? Noorderpoort Hotspot is open tijdens de informatieavond. Hier kunnen jij en je ouders terecht met vragen over bijvoorbeeld de studiekeuze, de kosten van de opleiding, de inschrijving, een beroepskeuzetest, passend onderwijs, begeleiding, noem maar op.

Maritieme opleidingen: 

  • Stuurman- werktuigkundige (kleine schepen)
  • Maritiem Officier (alle schepen)

Voor meer informatie zie https://www.noorderpoort.nl/open-dagen/open-dagen-2020/

Evenementen
April 2020
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Evenementen Experiences Maritime Week Open dagen

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Ook in deze tijden gaat het werk in de scheepvaart door, natuurlijk met de nodige maatregelen die worden genomen. Voordat de corona-maatregelen werden ingevoerd had ik (Jesper) een challenge day bij Jumbo als begin van mijn stage. Als alles nog volgens plan verloopt, ga ik deze zomer aan boord bij een van de schepen van Jumbo. Wil je weten hoe deze challenge day eruit ziet? Kijk dan snel het filmpje hieronder!⚓

www.facebook.com/220876141370200/posts/1894282030696261/
... See MoreSee Less

Throwback naar de Wereldhavendagen, toen wij bekend werden gemaakt!⚓ ... See MoreSee Less

Throwback naar de Wereldhavendagen, toen wij bekend werden gemaakt!⚓

1 month ago

Young Maritime Representative

Ook wanneer het slecht weer is, blijft het leven doorgaan in de maritieme sector!🌊
#maritimebyholland #slechtweer @ Vlissingen, Netherlands
... See MoreSee Less

Ook wanneer het slecht weer is, blijft het leven doorgaan in de maritieme sector!🌊
#maritimebyholland #slechtweer  @ Vlissingen, NetherlandsImage attachment

Studiegenootjes van Danique hebben afgelopen half jaar een modelzeiljacht ontworpen om daarmee mee te doen aan een race. Ze zijn begonnen met het ontwerpen van het model in computerprogramma’s, daarna zijn ze 4 weken bezig geweest met het bouwen van het zeilbootje.
Op het filmpje is te zien hoe ze op de TU Delft bezig zijn met het bouwen en testvaren van de modelzeilbootjes in een sleeptank van de universiteit. Op het einde van het filmpje is de wedstrijd te zien bij het onderzoeksinstituut Marin, het bootje wat als eerst over de finish was in verschillende parcours won de wedstrijd!
#maritimebyholland #marin
... See MoreSee Less

Load more