Meevaarweekend 2019

Landelijk

Experiences

Begindatum: 15.06.2019
Einddatum: 16.06.2019

In het weekend van 15 en 16 juni organiseert Welkom op het water samen met partners de eerste editie van het Meevaarweekend. Tijdens dit weekend worden booteigenaren, watersportondernemers en -verenigingen gevraagd om eens iemand het water op te nemen die nog nooit heeft gevaren.

Het recreëren en sporten op het water is namelijk voor iedereen, maar een groot deel van de Nederlandse bevolking vindt helaas nog geen toegang tot het water. De drempel lijkt te hoog en het is aan de sector om die te verlagen.

Activiteiten op en aan het water spelen namelijk goed in op de maatschappelijke trends en wat mensen in deze tijd zoeken: het water geeft ontspanning en rust, watersport brengt je in beweging en watersport creëert sociale aangelegenheden. Er staat een grote potentiële doelgroep klaar, maar die moet nog wel bereikt worden.

Bent u ondernemer in de watersport? Het is tijd om uw voordeur te openen! Neemt u tijdens het Meevaarweekend iemand mee het water op, organiseert u al een evenement of heeft u een mooie aanbieding? Sluit dan aan bij het initiatief van Welkom op het water. Heeft u hulp nodig om bijvoorbeeld uw ligplaatshouders of omgeving te enthousiasmeren om mee te doen? Neem contact op met Tessa den Hartog, campagneleider Welkom op het water, via t.den.hartog@hiswa.nl.

Heeft u een boot en wilt u graag iemand mee het water op nemen? Join the club! Meer informatie kunt u vinden via deze link of via de button ‘bezoek de website’.

BEZOEK WEBSITE

Facebook

Used for the like, share, comment, and reaction icons

Tijdens de Wereldhavendagen zijn wij officieel bekendgemaakt als Young Maritime Representatives. Kijk snel naar de aftermovie voor onze gave avonturen en maak kennis met ons!! 🎥
#wereldhavendagen2019
#maritimebyholland
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Super filmpje.

Ziet er goed uit Daan Horstmeier

1 week ago

Young Maritime Representative

... See MoreSee Less

Wij zijn Jesper, Danique en Bas, de maritieme jongerenambassadeurs van 2019/2020. Wij hebben mega veel zin om jullie dit jaar mee te nemen in onze maritieme avonturen!! #maritimebyholland #wereldhavendagen2019 ... See MoreSee Less

Wij zijn Jesper, Danique en Bas, de maritieme jongerenambassadeurs van 2019/2020. Wij hebben mega veel zin om jullie dit jaar mee te nemen in onze maritieme avonturen!! #maritimebyholland #wereldhavendagen2019

Comment on Facebook

Een heel leuk jaar gewenst,sucses.

Jesper Poppe goed bezig 😊💪🏻

Load more