Meevaarweekend 2019

Landelijk

Experiences

Begindatum: 15.06.2019
Einddatum: 16.06.2019

In het weekend van 15 en 16 juni organiseert Welkom op het water samen met partners de eerste editie van het Meevaarweekend. Tijdens dit weekend worden booteigenaren, watersportondernemers en -verenigingen gevraagd om eens iemand het water op te nemen die nog nooit heeft gevaren.

Het recreëren en sporten op het water is namelijk voor iedereen, maar een groot deel van de Nederlandse bevolking vindt helaas nog geen toegang tot het water. De drempel lijkt te hoog en het is aan de sector om die te verlagen.

Activiteiten op en aan het water spelen namelijk goed in op de maatschappelijke trends en wat mensen in deze tijd zoeken: het water geeft ontspanning en rust, watersport brengt je in beweging en watersport creëert sociale aangelegenheden. Er staat een grote potentiële doelgroep klaar, maar die moet nog wel bereikt worden.

Bent u ondernemer in de watersport? Het is tijd om uw voordeur te openen! Neemt u tijdens het Meevaarweekend iemand mee het water op, organiseert u al een evenement of heeft u een mooie aanbieding? Sluit dan aan bij het initiatief van Welkom op het water. Heeft u hulp nodig om bijvoorbeeld uw ligplaatshouders of omgeving te enthousiasmeren om mee te doen? Neem contact op met Tessa den Hartog, campagneleider Welkom op het water, via t.den.hartog@hiswa.nl.

Heeft u een boot en wilt u graag iemand mee het water op nemen? Join the club! Meer informatie kunt u vinden via deze link of via de button ‘bezoek de website’.

BEZOEK WEBSITE

Facebook

Zie jij jezelf al staan op het Maritime Awards Gala? Naast de minister op een sleepboot? ⚓️ Of film jij een helikopter van de Koninklijke Marine? 🚁
Dit weekend is je LAATSTE KANS! Je hebt nog tot 9 juni om aan te melden als maritieme jongerenambassadeur 2019/2020.

Geef je snel op: bit.ly/YMR19-20
... See MoreSee Less

Zie jij jezelf al staan op het Maritime Awards Gala? Naast de minister op een sleepboot? ⚓️ Of film jij een helikopter van de Koninklijke Marine? 🚁 
Dit weekend is je LAATSTE KANS! Je hebt nog tot 9 juni om aan te melden als maritieme jongerenambassadeur 2019/2020. 

Geef je snel op: http://bit.ly/YMR19-20Image attachmentImage attachment

1 month ago

Young Maritime Representative

Vandaag zijn we op het Navingo Career Event waar veel verschillende maritieme bedrijven te bezoeken zijn en je de sector kunt beleven. Jullie zijn allemaal van harte welkom om ook naar de beurs te komen! Tot zo! ... See MoreSee Less

Ben jij geïnteresseerd in een maritieme baan en wil je meer weten over de bedrijven die jou een baan kunnen aanbieden? Kom dan donderdag 23 mei naar het Navingo Career Event in de @RDM Onderzeebootloods! Wij geven daar verschillende rondleidingen.
Via deze link vind je info over het event: www.navingocareerevent.com/nl/presentatie-young-maritime-representatives

Ook kan je ons natuurlijk aanspreken als je een nieuwe YMR wilt worden!
Kijk hier voor meer info over YMR zijn: maritimebyholland.nl/aanmelden/
... See MoreSee Less

''Mijn passie ligt bij het vertellen en fotograferen van de maritieme wereld''. 📸 Dat was voor Peter Paul van Voorst dé reden om maritieme jongerenambassadeur te worden.

Het is een perfecte manier om maritieme bedrijven te leren kennen en jouw enthousiasme op jongeren over te brengen. Meer weten? Kijk op: bit.ly/aanmeldenYMR
... See MoreSee Less

Mijn passie ligt bij het vertellen en fotograferen van de maritieme wereld. 📸 Dat was voor Peter Paul van Voorst dé reden om maritieme jongerenambassadeur te worden. 

Het is een perfecte manier om maritieme bedrijven te leren kennen en jouw enthousiasme op jongeren over te brengen. Meer weten? Kijk op: http://bit.ly/aanmeldenYMR

 

Comment on Facebook

Huub Steeghs

Load more