Maritime Week : symposium 25-jarig jubileum Maritiem Simulator Trainingscentrum

Terschelling

Maritime Week

Datum: 09.11.2018 | 11:00 - 17:00

De Maritime Week is een jaarlijks terugkerend evenement, waarin alle facetten van de maritieme sector in de schijnwerpers worden gezet. De Maritime Week staat in het teken van kennisdeling én ervaren welke opleidings- en carrièremogelijkheden de sector te bieden heeft. De Maritime Week vind dit jaar plaats van 10 november t/m 17 november.

 

Het Maritiem Simulator Trainingscentrum (MSTC) op Terschelling bestaat dit jaar 25 jaar! Wij willen dit jubileum graag samen met u vieren tijdens een feestelijk symposium opvrijdag 9 november 2018. Er is een interessant programma samengesteld waarbij de focus ligt op nieuwe ontwikkelingen en de toekomst van het gebruik van simulatoren binnen het maritiem onderwijs.

 

Datum:

Vrijdag 9 november

 

Aanvang:

11.00 uur

Adres:

WestCord Hotel Schylge, Burgemeester van Heusdenweg 37, Terschelling (er rijden bussen vanaf de veerhaven)
 

Extra sneldienst

Voor dit symposium vaart er een extra sneldienst van Rederij Doeksen van Harlingen naar Terschelling. In het aanmeldformulier kunt u aangeven of u hiervan gebruik wilt maken, zodat wij een plek voor u kunnen reserveren. Komt u op eigen gelegenheid, dan kunt u een overtocht reserveren via Rederij Doeksen.

Graag ontvangen wij uw aanmelding uiterlijk op maandag 29 oktober.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het MSTC via miwb@nhl.nl of 
0562 – 44 66 66.

programma en aanmelden