Maritime Week: Offshore Experience in het Maritiem Museum

Rotterdam

Maritime Week

Begindatum: 13.11.2018 | 10:00
Einddatum: 17.11.2018 | 17:00

De Maritime Week is een jaarlijks terugkerend evenement, waarin alle facetten van de maritieme sector in de schijnwerpers worden gezet. De Maritime Week staat in het teken van kennisdeling én ervaren welke opleidings- en carrièremogelijkheden de sector te bieden heeft. De Maritime Week vind dit jaar plaats van 10 november t/m 17 november.

Waan je aan boord van een platform midden op zee in de Offshore Experience

Ga in de ‘Offshore Experience’ (advies 8+) mee op een uitdagende zoektocht naar energie op zee. Je waant je aan boord van een platform op zee en tot drie kilometer onder water. Ervaar zélf hoe boormeesters, kraanmachinisten, windmolenspecialisten en helikopterpiloten hun uitdagende werk midden op zee weten te klaren. En denk mee over de energiewinning van morgen. De wind op zee is altijd hard en de golven metershoog. Durf jij het aan?

Naast de Offshore Experience is er in het Maritiem Museum nog veel meer te doen! Ga op ontdekkingsreis met astronaut André Kuipers in Expeditie Knappe Koppen, waan je aan boord van een cruisschip in Zeekastelen, ervaar de keiharde wereld van drugsmokkkel via de Rotterdamse haven in Dealen met Drugs (14+) of stap aan boord van historische schepen en kranen in de museumhaven. Dé plek waar de Rotterdamse haven ooit begon.

BEZOEK WEBSITE EN PLAN JE BEZOEK