Maritime week : Maritime Awards Gala

Amsterdam

Maritime Week

Datum: 12.11.2018

De Maritime Week is een jaarlijks terugkerend evenement, waarin alle facetten van de maritieme sector in de schijnwerpers worden gezet. De Maritime Week staat in het teken van kennisdeling én ervaren welke opleidings- en carrièremogelijkheden de sector te bieden heeft. De Maritime Week vind dit jaar plaats van 10 november t/m 17 november.

Het Maritime Awards gala is onderdeel van de Maritime Week 2018, welke dit jaar van 10 t/m 17 november plaats vindt.

 

Op maandag 12 november is het Maritime Awards Gala 2018 in Taets Art and Event Park in Amsterdam. Bijna 900 maritieme professionals, politici en pers vieren deze avond het innovatieve vermogen van de Nederlandse maritieme sector. Aanmelden voor de Maritime Awards is niet meer mogelijk, maar uw bedrijf registreren als sponsor nog wel.

Het Maritime Awards Gala wordt mede mogelijk gemaakt door de Gold Sponsors: Anker Crew InsuranceDamen Shipyards GroupEuroportRoyal IHCMarstrat BVNNPC en Wärtsilä Netherlands.

Het is mogelijk om het Maritime Awards Gala 2018 te sponsoren. Er zijn nog enkele plekken direct beschikbaar, daarna kunt u uw bedrijf op de wachtlijst laten plaatsen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Dit jaar kunnen maritieme Young Professionals voor het eerst tijdens een eigen programma het Maritime Awards Gala bijwonen. Het bestuur van Stichting Maritime Awards Gala bereidt voor hen de Young Talent Party voor. Tijd en locatie zijn gelijk, alleen beleven de YoungPro’s de avond deels via andere onderdelen. Lees meer

Zie onderstaand een terugblik van het Maritime Awards Gala 2017