Maritime Week : Maritime Awards Gala 2017

Rotterdam

Maritime Week

Datum: 06.11.2017

In 2017 vindt de twaalfde editie van het Maritime Awards Gala plaats op maandag 6 november, de avond voorafgaand aan de beurs Europort. Locatie is de RDM onderzeebootloods.Traditiegetrouw maakt het Maritime Awards Gala onderdeel uit van de Maritime Week, die van zaterdag 4 november tot en met 11 november 2017 waarin de gehele maritieme sector in de kijker wordt gespeeld.

Maritime Awards Gala

Tijdens het Maritime Awards Gala worden vijf Maritime Awards uitgereikt ten overstaande van maritieme professionals, de politiek en pers. De vijf awards; KNVTS Schip van het Jaar prijsKVNR Shipping AwardMaritime Innovation AwardMaritime Designer Award en de Koninklijke Marine van Hengel-Spengler Prijs, zetten samen de topinnovaties van de maritieme cluster in de spotlights.

Bekijk hier een impressie van het Maritime Awards Gala 2016

Bekijk hier de livestreams van het Maritime Awards Gala 2016

Maritime Week

Het Maritime Awards Gala vindt plaats tijdens de Maritime Week die van 4 november tot en met 11 november wordt gehouden. De maritieme sector staat een week lang in het teken van kennisdeling, zelf bleven én ervaren welke opleidings- en carrièremogelijkheden de maritieme sector te bieden heeft.

‘De Maritime Week is ook te volgen op social media, deel jouw foto’s en berichten met #MW2017’ 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over het Maritime Awards Gala contact op met Joëlla Lucas, coördinator Maritime Awards Gala, via E lucas@maritimetechnology.nl of T 088 44 51 024.