Maritime Week : HISWA Jachthavensymposium (alleen voor HISWA leden)

RAI Amsterdam

Maritime Week

Datum: 15.11.2018 | 12:00 - 17:00

De Maritime Week is een jaarlijks terugkerend evenement, waarin alle facetten van de maritieme sector in de schijnwerpers worden gezet. De Maritime Week staat in het teken van kennisdeling én ervaren welke opleidings- en carrièremogelijkheden de sector te bieden heeft. De Maritime Week vind dit jaar plaats van 10 november t/m 17 november.

Het symposium maakt onderdeel uit van het Marina & Yard Pavillion, het paviljoen van de METSTRADE dat speciaal op jachthavens en stallingsbedrijven is gericht.

 

Dit jaar gaat het HISWA Symposium in op de nieuwe mogelijkheden voor verblijf op de haven. Verschillende havens boeken goede resultaten met de verhuur van houseboats, camperplekken of andere overnachtingsvormen op het water of het land. Voor het zover komt, moeten echter nog veel keuzes gemaakt worden door de haven, zoals zelf investeren of een andere partij laten. En hoe zorg je vervolgens voor een efficiënte en rendabele exploitatie? Wat doe je zelf en wat besteed je uit? Welke nieuwe doelgroepen brengen deze andere overnachtingsvormen naar de haven en wat betekent dat voor de sfeer op de jachthaven? Verschillende sprekers gaan vanuit de praktijk in op deze vaagstukken. Daarnaast biedt het symposium een overzicht van de laatste toeristische trends en ontwikkelingen en lobbydossiers voor jachthavens waar HISWA Vereniging aan werkt.

Aanmelden

Het symposium is kosteloos toegankelijk voor HISWA-leden. Aanmelden kan vanaf 19 oktober. LET OP! U kunt alleen deelnemen aan het symposium als u lid bent van de HISWA. Tijdens de lunch en de borrel na afloop van het symposium zijn er voldoende netwerkmogelijkheden.

Hou de website in de gaten, vanaf 19 oktober kunt u zich aanmelden. Er zal dan ook een aanmeld link bij dit nieuwsbericht verschijnen.