Maritime Week : Doe-middag Maritieme Academie Harlingen

Harlingen

Maritime Week

Datum: 14.11.2018 | 15:00 - 17:00

De Maritime Week is een jaarlijks terugkerend evenement, waarin alle facetten van de maritieme sector in de schijnwerpers worden gezet. De Maritime Week staat in het teken van kennisdeling én ervaren welke opleidings- en carrièremogelijkheden de sector te bieden heeft. De Maritime Week vind dit jaar plaats van 10 november t/m 17 november.

 

Op onze doe-middagen gaan leerlingen uit groep 7-8 vooral veel doen. Het is een leuke en ontspannen manier om kennis te maken met onze bijzondere school en huisvesting. Tijdens de doe-middagen zal er gestart worden met LEGO Mindstorms, gevolgd door een rondleiding op de huisvesting en varen op de full mission binnenvaartsimulator. Hierna worden de praktijklokalen en tankduwbak Amalia bezocht, waar uiteraard ook activiteiten zijn.

 

Nieuw dit jaar is dat we voor de ouders van leerlingen uit groep 7-8 een speciaal programma hebben gemaakt. Ouders starten op de huisvesting en kunnen daar al hun vragen stellen rondom het wonen bij ons op school. Hierna zal een eerste kennismaking zijn met het programma Magister waarmee wij werken op school. Hierna voegen de ouders zich weer bij de leerlingen en zal het programma samen worden vervolgd.

Opgeven voor de doe-middag

Opgeven kan via onderstaande button, wilt u dan ook aangeven of u als ouder gebruik wilt maken van het programma voor de ouders, alvast bedankt en hopelijk tot ziens op opze doe-middag!

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN