Maritime Week : Dag van de Maritieme Docent

Ijmuiden

Maritime Week

Datum: 16.11.2018

De Maritime Week is een jaarlijks terugkerend evenement, waarin alle facetten van de maritieme sector in de schijnwerpers worden gezet. De Maritime Week staat in het teken van kennisdeling én ervaren welke opleidings- en carrièremogelijkheden de sector te bieden heeft. De Maritime Week vind dit jaar plaats van 10 november t/m 17 november.

Uitwisseling van kennis en ervaringen voor en door docenten Maritiem Onderwijs Nederland

De Maritieme Academie Holland organiseert ook dit jaar weer de Dag van de Maritieme Docent. Docenten en instructeurs uit het maritieme onderwijs in Nederland komen naar de locatie van ROC Friese Poort in Ijmuiden. Zij laten zich inspireren door collega’s, laten zien wat ze zelf aan kennis en ervaring in huis hebt en delen deze kennis! Daarnaast is er volop ruimte om nader kennis te maken met collega’s en te netwerken met aanwezige bedrijven.

De dag van de Maritieme Docent vindt plaats tijdens de Maritime Week 2018, die in het teken staat van kennisdeling en beleving binnen de gehele maritieme sector. Om deze gedachte naar het programma door te vertalen, zijn de docenten/ instructeurs gevraagd kennis en vakmanschap te delen door middel van een workshop.

Bezoeken dag van de Maritieme Docent

De Dag van de Maritieme Docent is alleen op uitnodiging te bezoeken en alleen voor medewerkers binnen de instituten betrokken bij de Maritieme Academie HollandIjmuiden