Maritime Innovation Experience 2016

Dordrecht

Maritime Week

Datum: 03.11.2016 | 09:00 - 09:00

Maritime Innovation Experience

Ontmoetingen, inspiratie en kennisuitwisseling tussen maritiem-technische bedrijven en studenten, dat is de Maritime Innovation Experience. De vijfde editie van dit event vindt dit jaar plaats op donderdag 3 november in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht.

Programmaonderdelen

De Maritime Innovation Experience start om 09.00 uur en duurt tot 13.30 uur. Als bedrijf kunt u op verschillende manieren aan de Maritime Innovation Experience 2016 deelnemen:

Centrale Markt

Met een plek op de Centrale Markt kunt u op een laagdrempelige manier studenten enthousiasmeren voor uw bedrijf, innovaties en de maritieme sector. Hier heeft u tevens de gelegenheid om vacatures, stage- en afstudeermogelijkheden voor uw bedrijf te promoten.

Workshops

Voor een beperkt aantal deelnemers aan de Centrale Markt is er gelegenheid om een workshop te verzorgen. Pak deze kans en meld u aan voor het geven van een korte workshop over uw maritieme product, proces of service.

De Maritime Innovation Experience start om 09.00 uur en duurt tot 13.30 uur.

Aanwezige opleidingen (stand van zaken april 2016):

  • Werktuigbouwkunde (mbo)
  • Middenkader engineering (mbo)
  • Mechatronica (mbo en hbo)
  • Maritieme techniek (hbo)
  • Logistics Engineering (hbo)
  • Scheeps- en jachtbouw (mbo)
  • Algemene operationele techniek – offshore (mbo)

Projectpartners

De Maritime Innovation Experience wordt georganiseerd door het RDM Centre of Expertise, Centrum voor Innovatief Vakmanschap Maritiem (Da Vinci College en STC-group), InnovationQuarter, TKI Wind op Zee en Netherlands Maritime Technology. Het event wordt mede mogelijk gemaakt door het samenwerkingsverband Maritime Delta.

Maritime Week

De Maritime Innovation Experience vindt plaats tijdens de Maritime Week die van 29 oktober tot en met zaterdag 5 november wordt gehouden. De maritieme sector staat onder het thema Ervaar de toekomst een week lang in het teken van kennisdeling, zelf bleven én ervaren welke opleidings- en carrièremogelijkheden de maritieme sector te bieden heeft.

‘De Maritime Week is ook te volgen op social media, deel jouw foto’s en berichten met #MW2016’ 

meer informatie

Evenementen
Februari 2019
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Evenementen Experiences Maritime Week Open dagen