Havenvereniging Rotterdam, College Tour met Mai Elmar (directeur Cruise Port Rotterdam)

Rotterdam

Evenementen

Begindatum: 17.09.2017 | 19:00
Einddatum: 14.09.2017 | 21:00

In 2005 kwamen er 21 cruiseschepen en dit jaar legden zo’n 73 schepen aan de Wilhelminakade aan, zoals wekelijks de AIDA, en ook de schepen van de Holland America Line kennen we. Maar er zijn natuurlijk veel meer rederijen die de verbouwde Rotterdamse Cruise Terminal aan doen.

 

Mai Elmar, de eerste Chief Marketing Officer van Rotterdam, heeft het merkbeleid, de strategie en signatuur van Rotterdam mede vormgegeven. Met als belangrijkste doelstelling het versterken van het merk Rotterdam en de vergroting van het imago en de uitstraling van de stad, om daarmee uiteindelijk méér bezoekers, bedrijven, bewoners en studenten naar de stad te trekken. Dat is anno 2017 zéker wel gelukt.

Goed voor het imago van Rotterdam. Maar wat betekent dat voor de economie, het milieu, het verkeer, de werkgelegenheid. Geluiden vóór en tégen. Of is er een nuancering? Anderhalf uur lang zal zij vanaf ‘de bank’ vertellen en vragen uit de zaal beantwoorden.

Programma

19.00 uur ontvangst met koffie/thee
19.30 uur aanvang programma – interview Mai Elmar door Marja Walraven, bestuurslid Havenvereniging Rotterdam
21.00 uur afsluiting en tijd voor de borrel en om te netwerken
 

Voor wie is deze uitnodiging?

De Havenvereniging Rotterdam organiseert de College Tour niet alleen voor haar eigen leden en Jong Havenvereniging, maar is voor iedereen voor wie de grootste netwerkclub in het havengebied interessant is. Om havenkennis op te doen en kennissen te maken ín de haven.

Deelname is alleen gratis na aanmelding via mail: webmaster@havenverenigingrotterdam.nl Hier kun je ook voor aanvullende informatie of vragen terecht. Of kijk op onze website!
 

Locatie

De College Tour vindt plaats bij STC, Lloydzaal op de 13e verdieping Lloydstraat 300, 3024 EA Rotterdam.

Graag tot ziens bij de Havenvereniging Rotterdam!