Exclusief dineren met topmensen en recruiters van topwerkgevers uit de maritieme sector

Rotterdam

Experiences

Datum: 06.11.2019 | 10:00 - 22:00

Zit jij in de laatste fase van je studie aan het HBO of WO en vind je het tijd om in gesprek te gaan met praktijkmensen over jouw toekomst? Stel jouw vragen aan topmensen, zoals CEO’s en directeuren, en recruiters van toonaangevende bedrijven in de maritieme sector en scoor je startersbaan of stage onder het genot van een heerlijk diner!

 

Talentium Careerportals organiseert op woensdag 6 november 2019, midden in de jaarlijkse Maritieme Week, een speciale maritieme editie van het Mainport Talenten Diner. Volg jij een studie in de richting van Scheepswerktuigkunde, Maritiem Officier, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek? Dan kom jij in aanmerking om deel te nemen aan dit unieke netwerkevent! Ook studenten van meer generieke richtingen zoals HRM of Commerciële Economie zijn van harte welkom.

Volg jij een studie in de richting van Logistiek, ICT of Mechatronica en wil je liever aan tafel gaan bij toonaangevende bedrijven uit de Rotterdamse haven en industrie? Lees dan hier verder.

Het Mainport Talenten Diner: Maritiem, hoe ziet zo’n avond eruit?

Een diner voor talenten, dat spreekt voor zich. Wat iets minder voor de hand liggend is, is dat topmensen van toonaangevende bedrijven voor jou gaan koken! Samen met een topkok staan zij voorafgaand aan het diner in de keuken en bereiden zij een luxe viergangen diner voor. Tijdens de gangen ga jij in gesprek met hen en met recruiters van de deelnemende bedrijven. Iedere ronde zit je bij een ander bedrijf aan tafel, zodat je een ruim beeld krijgt van de branche en de loopbaanmogelijkheden hierin. Na afloop krijg je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de bedrijven waarbij je niet aan tafel hebt gezeten, tijdens de koffieronde. Zo start jij deze avond met het uitbreiden van een goed zakelijk netwerk!

Bekijk ook de sfeerimpressie van het Mainport Talenten Diner 2017, onderaan deze pagina.

Leuk om te weten:

  • Bij binnenkomst kun je een professionele foto laten maken, bijvoorbeeld voor je LinkedIn profiel of je CV.
  • Tijdens het Mainport Talenten Diner hebben vele studenten een stageplek of traineeship bij een van de deelnemende bedrijven weten te scoren. Grijp dus je kans!
  • De studenten van het MTD 2018 gaven het event een beoordeling van 8.5! Met name dankzij de kwalitatieve gesprekken met de deelnemende bedrijven en, de gastvrije locatie en het concept van de tafelwisseling tussen de gangen door.

Waar en wanneer?

Het Mainport Talenten Diner: Maritiem vindt plaats op woensdag 6 november 2019. Zet deze datum dus alvast in je agenda! De inloop is vanaf 17:00 uur en de avond duurt tot ca. 22:00 uur. Voor de locatie maken we gebruik van het ss Rotterdam, een toplocatie in Rotterdam. Het stoomschip is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
 

Exclusieve plaatsen

Lijkt het jou interessant om in het nieuwe schooljaar deel te nemen aan het Mainport Talenten Diner: Maritiem? De inschrijfperiode is nog niet begonnen, maar je kunt wel alvast aan ons kenbaar maken dat je geïnteresseerd bent. Mail jouw naam, telefoonnummer en studierichting naar mtd@talentium.nl. Wij sturen jou dan een link zodra de inschrijving begint.

Let op:

  • Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zijn er meer inschrijvingen dan plaatsen, dan gaan wij loten. Door van tevoren kenbaar te maken dat je geïnteresseerd bent krijg je voorrang op de loting.
  • Het event is gratis voor studenten, maar niet vrijblijvend. Word je ingeloot dan verwachten wij dat je deel kunt nemen aan het diner. Ben je onverwacht verhinderd, dan vragen wij je zelf een vervanger te zoeken.

Heb je nog vragen over het Mainport Talenten Diner: Maritiem? Mail deze dan naar mtd@talentium.nl of bel/whatsapp naar Raoul Knol op 06 4643 5882.

Als werkgever deelnemen aan het Mainport Talenten Diner: Maritiem? Neem dan contact op met Bart Verkleij via bart.verkleij@talentium.nl of bel naar 0181 665 455. Je kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact op met jou.

Facebook

Used for the like, share, comment, and reaction icons

Marijn ging mee met de Tall Ships Races 2019. Een bijzondere race in Noorwegen en Denemarken met deze grote zeilschepen. ⛵️ Hij eindigde met zijn schip als eerste! 🏆🎉

#tsrf19 #tsrb19 #tsr2019
... See MoreSee Less

2 months ago

Young Maritime Representative

... See MoreSee Less

2 months ago

Young Maritime Representative

... See MoreSee Less

Zie jij jezelf al staan op het Maritime Awards Gala? Naast de minister op een sleepboot? ⚓️ Of film jij een helikopter van de Koninklijke Marine? 🚁
Dit weekend is je LAATSTE KANS! Je hebt nog tot 9 juni om aan te melden als maritieme jongerenambassadeur 2019/2020.

Geef je snel op: bit.ly/YMR19-20
... See MoreSee Less

Zie jij jezelf al staan op het Maritime Awards Gala? Naast de minister op een sleepboot? ⚓️ Of film jij een helikopter van de Koninklijke Marine? 🚁 
Dit weekend is je LAATSTE KANS! Je hebt nog tot 9 juni om aan te melden als maritieme jongerenambassadeur 2019/2020. 

Geef je snel op: http://bit.ly/YMR19-20Image attachmentImage attachment

3 months ago

Young Maritime Representative

Vandaag zijn we op het Navingo Career Event waar veel verschillende maritieme bedrijven te bezoeken zijn en je de sector kunt beleven. Jullie zijn allemaal van harte welkom om ook naar de beurs te komen! Tot zo! ... See MoreSee Less

Load more