Aanmelden YMR 2019/2020

Aanmeldcriteria

  • Doe jij een maritieme opleiding (mbo/hbo/wo)?
  • Wil je jongeren inspireren om te kiezen voor een maritieme opleiding of carrière?
  • Kun jij enthousiast vertellen waarom jij zelf gekozen hebt voor een maritieme studie?
  • Heb je zin in unieke uitjes?
  • Wil jij in beeld brengen welke avonturen je als YMR meemaakt?
  • Ben je al handig met social media, bloggen en vloggen of wil je dit graag leren?
  • Kun je 18 juni vrij nemen voor de pitchdag? Op deze dag ga jij de jury overtuigen waarom jij de nieuwe YMR moet worden.
  • Ben je beschikbaar tijdens de Wereldhavendagen (6-8 september)? Hier begint jouw jaar als YMR namelijk en kun je dus niet missen!

Voldoe jij aan deze eisen en kun je niet wachten om maritieme jongerenambassadeur te worden? Vul dan het aanmeldformulier in. Aanmelden kan t/m 9 juni.

Aanmeldformulier

Facebook

13 hours ago

Young Maritime Representative

Vandaag zijn we op het Navingo Career Event waar veel verschillende maritieme bedrijven te bezoeken zijn en je de sector kunt beleven. Jullie zijn allemaal van harte welkom om ook naar de beurs te komen! Tot zo! ... See MoreSee Less

Ben jij geïnteresseerd in een maritieme baan en wil je meer weten over de bedrijven die jou een baan kunnen aanbieden? Kom dan donderdag 23 mei naar het Navingo Career Event in de @RDM Onderzeebootloods! Wij geven daar verschillende rondleidingen.
Via deze link vind je info over het event: www.navingocareerevent.com/nl/presentatie-young-maritime-representatives

Ook kan je ons natuurlijk aanspreken als je een nieuwe YMR wilt worden!
Kijk hier voor meer info over YMR zijn: maritimebyholland.nl/aanmelden/
... See MoreSee Less

''Mijn passie ligt bij het vertellen en fotograferen van de maritieme wereld''. 📸 Dat was voor Peter Paul van Voorst dé reden om maritieme jongerenambassadeur te worden.

Het is een perfecte manier om maritieme bedrijven te leren kennen en jouw enthousiasme op jongeren over te brengen. Meer weten? Kijk op: bit.ly/aanmeldenYMR
... See MoreSee Less

Mijn passie ligt bij het vertellen en fotograferen van de maritieme wereld. 📸 Dat was voor Peter Paul van Voorst dé reden om maritieme jongerenambassadeur te worden. 

Het is een perfecte manier om maritieme bedrijven te leren kennen en jouw enthousiasme op jongeren over te brengen. Meer weten? Kijk op: http://bit.ly/aanmeldenYMR

 

Comment on Facebook

Huub Steeghs

Load more