Ieder jaar staat de Maritime Week in het teken van kennisdeling, zelf beleven én ervaren wat de opleidings- en carrièremogelijkheden binnen de maritieme sector zijn. De activiteiten zijn bedoeld voor jongeren, maritieme bedrijven, politiek en het grote publiek.

  • De Maritime Week laat aan een breed publiek en de pers zien hoe interessant de sector is, en dat de maritieme sector een aantrekkelijk carrièreperspectief biedt;
  • Het laat de volledige breedte van de totale sector zien door betrokkenheid vanuit de verschillende deelsectoren door diverse activiteiten en evenementen;
  • Het bereikt veel jongeren door het jaarlijks organiseren van maritieme gastlessen die geografisch verspreid zijn over heel Nederland;
  • Het bevorderen van ‘interne kennisdeling’ door het organiseren van evenementen voor de ‘eigen’ sector binnen de door NML gevoerde beleidsthema’s: innovatie, human capital en trade.

Ook dit jaar roept Nederland Maritiem Land (NML) u op om mee te helpen om de maritieme sector in de kijker te spelen. Het NML bureau voert de centrale coördinatie en algemene PR richting de media uit. Tevens biedt NML ondersteuning bij het promoten van uw activiteiten.

Wilt u alvast een activiteit aanmelden? Dat kan door een mail te sturen naar info@maritiemland.nl. Voor meer informatie kunt u ook bellen op; 010-7470076.

De Maritime Week 2017 is van 4 tot en met 11 november.

De twaalfde editie van het Maritime Awards Gala is op op maandag 6 november, de avond voorafgaand aan de beurs Europort. Kijk voor meer informatie over het programma en exposure mogelijkheden op de site van het gala.

Maritime Awards Gala 2016-122

 

X

Geen resultaten

Wij konden geen resultaten vinden die voldoen aan de door u ingevoerde zoekwaarden.

De kaart wordt ingeladen...

Geen resultaten

Wij konden geen resultaten vinden die voldoen aan de door u ingevoerde zoekwaarden.