Maritime Awards Gala 2016-122

Steevast organiseert de sector een breed scala aan activiteiten voor jongeren, maritieme bedrijven, overheid, politiek en het grote publiek. Terugkomend hoogtepunt is het Maritime Awards Gala. Verder zet Nederland Maritiem Land (NML) in op het clusteren van informatie over interessante maritieme bijeenkomsten en activiteiten in deze week. Met als doel de maritieme sector zoveel mogelijk in de kijker spelen en zo haar rol en de impact op economie en werkgelegenheid zichtbaar te maken.

  • De Maritime Week laat zien hoe interessant de sector is, en dat de maritieme sector een aantrekkelijk carrièreperspectief biedt;
  • Het laat de volledige breedte van de sector zien door betrokkenheid vanuit de verschillende deelsectoren door diverse activiteiten en evenementen;
  • En bevordert ‘interne kennisdeling’ door het organiseren van evenementen voor de ‘eigen’ sector’ met betrekking tot de NML beleidsthema’s:  Innovation, Human Capital en Trade.

Ook dit jaar roept NML de sector op om mee te helpen om de maritieme sector in de kijker te spelen. Het NML bureau voert de centrale coördinatie en algemene PR richting de media uit. Tevens biedt NML ondersteuning bij het promoten van uw activiteiten.

Wilt u alvast een activiteit aanmelden? Dat kan door een mail te sturen naar info@maritiemland.nl. Voor meer informatie kunt u ook bellen op; 010-7470076.

De Maritime Week 2017 is van 4 tot en met 11 november.

 

De twaalfde editie van het Maritime Awards Gala is op op maandag 6 november, de avond voorafgaand aan de beurs Europort. Kijk voor meerinformatie over het programma en exposure mogelijkheden op de site van het gala.

X

Geen resultaten

Wij konden geen resultaten vinden die voldoen aan de door u ingevoerde zoekwaarden.

De kaart wordt ingeladen...

Geen resultaten

Wij konden geen resultaten vinden die voldoen aan de door u ingevoerde zoekwaarden.